Betalen

Advies of vragen? 020 363 93 22070 205 56 31076 303 14 60030 249 20 13
of bezoek onze showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-16.00 uur
za. 10.00-14.00 uur
zondag gesloten

Op onze sites kunt u betalen met iDeal of achteraf betalen via creditcard.


Wat is iDEAL?
Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken.

In een paar stappen is de betaling gedaan:
U kiest iDEAL als betaalmethode.
U selecteert uw bank.
U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Achteraf betalen via creditcard
Betaling kan ook achteraf plaatsvinden door middel van het opgeven van de correcte creditcardgegevens, waarbij de creditcard pas belast wordt zodra de producten ook daadwerkelijk zijn uitgeleverd.
In dat geval kiest u voor: CreditCard - Achteraf Betalen. U vult uw gegevens in en u kunt de bestelling afronden. Let er wel op dat uw bestelling binnen de bestedingslimiet van uw creditcard valt.

Betalen via PayPal
PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor klanten overal makkelijk kunnen betalen.

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Korte lijnen en snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de machine naar onze Jura service factory en halen hem ook weer op.

Expertise

Als Jura specialist kennen we de ins en outs van het gehele Jura assortiment. Daarom staat ons team altijd voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Goede koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.