Café del Mar Koffie

Lerida koffie

Lerida 500 g

Deze heerlijke koffie komt van de wereldberoemde Finca Lerida uit Boquete, Panama. Toleff Bache Mönniche, een Noorse ingenieur, heeft deze plantage in 1917 samen met zijn vrouw gevestigd. Op de plantage heeft hij zijn huis in een Noorse stijl compleet met de hand gemaakt en zo de eerste koffieplantage in Panama gevestigd.
De plantage ligt aan de voet van de vulkaan Baru op een hoogte van 1,600 tot 1,800 meter boven de zeespiegel. De kwaliteit van deze speciale koffie komt van de vulkanische grond waar het op groeit en het microklimaat in dit gebied.

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
€ 14,95 (incl BTW)
Uw keuze:
  Profiel
Origine Boquete, Panama
Farm Lerida Estate
Ligging 1,600-1,800 M.A.S.L
Variëteit Arabica (Pacamara)
Oogsttijd November-April
Verwerking Gewassen
Aroma’s Gestoofde Appel, Maple Syrup, Citroen, Vijg
Body Medium
Aciditeit High
Cupping Score 88

Vragen? Bel 070 219 52 23 of mail ons.

 
 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Korte lijnen en snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de machine naar onze Jura service factory en halen hem ook weer op.

Expertise

Als Jura specialist kennen we de ins en outs van het gehele Jura assortiment. Daarom staat ons team altijd voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Goede koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.