Café del Mar Koffie

Nero koffie 1kg

Singaraja 500 g

Singaraja is een uitzonderlijke natural processed koffie. De zoete en volle smaak zorgt voor een aangename afdronk. Met aroma’s van besjes en kruiden is dit een hele interessante koffie. Lekker als espresso en cappuccino!

Extra info
Singaraja wordt geproduceerd door Munduk Coffee in Bali, Indonesië. Dat is opgericht door een Balinees en een Europeaans team, die samenwerkt om de hoge kwaliteit van het verbouwen van koffie in de heuvels van Bali te revitaliseren. Naast het verbouwen van exceptionele koffies, zorgen ze voor een goed inkomen voor de boeren en ondersteunen ze de lokale gemeenschap. De biologische en herstellende verbouwingspraktijken die ze toepassen, beschermen en revitaliseren de omgeving.

Munduk Coffee doelt er op om deze praktijken toe te passen door het voorzien van de nodige steun. Dit doen ze door de productieketen volledig te integreren en de inkomsten weer terug te investeren in de boeren. Hierdoor worden de boeren en de mensen uit de lokale gemeenschap betrokken bij het hele proces. Fair trade en Fair chain!

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
€ 14,95 (incl BTW)
Uw keuze:
  Profiel
Origine Bali, Indonesië
Farm Munduk Moding Plantation
Ligging 1,300 M.A.S.L.
Variëteit Arabica
Oogsttijd Juni - Augustus
Verwerking Natural Processed
Aroma’s Bosbes, Ananas, Nootmuskaat
Body Volle body met zoete afdronk
Aciditeit Sprankelend
Cupping Score 84,5

Vragen? Bel 070 219 52 23 of mail ons.

 
 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Korte lijnen en snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de machine naar onze Jura service factory en halen hem ook weer op.

Expertise

Als Jura specialist kennen we de ins en outs van het gehele Jura assortiment. Daarom staat ons team altijd voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Goede koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.