Café del Mar Koffie

Nero koffie 1kg

Tsachopen 500 g

Zoeter dan de vruchten die op zijn heuvels groeien en complexer dan de eeuwen oude Yanesha cultuur, de Tsachopen is toegewijd aan de gemeenschap die zijn naam draagt. Deze koffie is in één woord, fenomenaal.

Deze koffie uit Peru is volledig natuurlijk en ecologisch geproduceerd binnen een Permaculture project, wat meer betekenis heeft dan duurzame landbouw alleen. Permaculture is een visie waarbij het hele spectrum rondom de mens en de natuurlijke omstandigheden wordt opgenomen; de omgeving, energieverbruik, goederen, levensbenodigdheden, gemeenschap, technologie, onderwijs, kunst, spiritualiteit, zorg en nog meer. Dit wordt beheerd door lokale families uit de Yanesha gemeenschap. In totaal bestaat dit uit 33 verschillende gemeenschappen waarin ongeveer 9000 mensen leven en werken.

Van deze bijzondere koffie zijn maar 50 zakken beschikbaar, ieder zak heeft zijn eigen unieke nummer.

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
€ 19,95 (incl BTW)
Uw keuze:
  Profiel
Origine Oxapampa, Peru
Farm Yanesha Biosphere Reserve
Ligging 1,900 M.A.S.L.
Variëteit Arabica (Caturra & Catimor)
Oogsttijd Juni - Augustus
Verwerking Black Honey Processed
Aroma’s Mango, Appel, Guave Jam, Chocolade
Body Volle body met zoete afdronk
Aciditeit Sprankelend
Cupping Score 87,5

Vragen? Bel 070 219 52 23 of mail ons.

 
 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Korte lijnen en snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de machine naar onze Jura service factory en halen hem ook weer op.

Expertise

Als Jura specialist kennen we de ins en outs van het gehele Jura assortiment. Daarom staat ons team altijd voor je klaar om samen tot de beste keuze te komen.

Goede koffie

Fair Trade, duurzaam en óók nog eens lekker! Onze 100% Arabica bonen worden wekelijks vers gebrand volgens ambachtelijk recept, en dat proef je. Geniet van een kopje vloeibaar goud met Jura & Café del Mar.